Competencies and objectives
Course context for academic year 2019-20
Esta asignatura surge de la necesidad de fortalecer las competencias de los diseñadores del sector calzado, en la supervisión de la producción y calidad en el proceso de fabricación del calzado, así como en la aplicación de herramientas de mejora de la gestión calidad que ayuden a desarrollar ventajas competitivas en los fabricantes de calzado.
De este modo se optimizan sus sistemas de aseguramiento de la calidad y se incrementa el valor de sus productos, aumentando su credibilidad y competitividad en el mercado.
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2019-20
MÁSTER EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO
General Competences
- CG1 : Ser capaç d'analitzar i sintetitzar els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat.
- CG2 : Ser capaç d'obtenir habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat.
- CG3 : Ser capaç d'obtenir habilitats adequades enfocades al disseny del calçat.
- CG4 : Ser capaç de planificar i gestió de les empreses del calçat.
Specific Competences
- CE18 : Ser capaç de seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard.
- CE19 : Ser capaç de concretar visualment els conceptes o idea que vol transmetre a un client.
- CE26 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctivas.
- CE31 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- CE32 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
MÁSTER DE FORMACIÓN PERMANENTE EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO
Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine
- HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
- HD2 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
Skills/Competences
- C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
- C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
- C20 : Seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard
- C21 : Especificar visualment els conceptes o idees que qui transmetre a un client
- C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
- C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
ESPECIALISTA EN DISEÑO Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN APLICABLE AL SECTOR DEL CALZADO
Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine
- HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
- HD2 : Obté les habilitats adequades enfocades al disseny del calçat
Skills/Competences
- C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
- C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
- C20 : Seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard
- C21 : Especificar visualment els conceptes o idees que qui transmetre a un client
- C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
- C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2019-20
No data
General
Code:
79135
Lecturer responsible:
GARCIA MARTINEZ, ANDREA
Credits ECTS:
1,00
Theoretical credits:
0,20
Practical credits:
0,20
Distance-base hours:
0,60
Departments involved
-
Dept:
COMMERCIAL LAW AND PROCEDURAL LAW
Area: COMMERCIAL LAW
Theoretical credits: 0,2
Practical credits: 0,2
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
MÁSTER EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
ESPECIALISTA EN DISEÑO Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN APLICABLE AL SECTOR DEL CALZADO
Course type: COMPULSORY (Year: 1)