Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2019-20

Esta asignatura surge de la necesidad de fortalecer las competencias de los diseñadores del sector calzado, en la supervisión de la producción y calidad en el proceso de fabricación del calzado, así como en la aplicación de herramientas de mejora de la gestión calidad que ayuden a desarrollar ventajas competitivas en los fabricantes de calzado.
De este modo se optimizan sus sistemas de aseguramiento de la calidad y se incrementa el valor de sus productos, aumentando su credibilidad y competitividad en el mercado.

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2019-20

MÁSTER EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO

 

General Competences

  • CG1 : Ser capaç d'analitzar i sintetitzar els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat.
  • CG2 : Ser capaç d'obtenir habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat.
  • CG3 : Ser capaç d'obtenir habilitats adequades enfocades al disseny del calçat.
  • CG4 : Ser capaç de planificar i gestió de les empreses del calçat.

 

Specific Competences

  • CE18 : Ser capaç de seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard.
  • CE19 : Ser capaç de concretar visualment els conceptes o idea que vol transmetre a un client.
  • CE26 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctivas.
  • CE31 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
  • CE32 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.

 

MÁSTER DE FORMACIÓN PERMANENTE EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO

 

Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine

  • HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
  • HD2 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat

 

Skills/Competences

  • C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
  • C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
  • C20 : Seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard
  • C21 : Especificar visualment els conceptes o idees que qui transmetre a un client
  • C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
  • C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
  • C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.

 

ESPECIALISTA EN DISEÑO Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN APLICABLE AL SECTOR DEL CALZADO

 

Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine

  • HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
  • HD2 : Obté les habilitats adequades enfocades al disseny del calçat

 

Skills/Competences

  • C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
  • C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
  • C20 : Seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard
  • C21 : Especificar visualment els conceptes o idees que qui transmetre a un client
  • C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
  • C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
  • C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2019-20

No data

 

 

General

Code: 79135
Lecturer responsible:
GARCIA MARTINEZ, ANDREA
Credits ECTS: 1,00
Theoretical credits: 0,20
Practical credits: 0,20
Distance-base hours: 0,60

Departments involved

  • Dept: COMMERCIAL LAW AND PROCEDURAL LAW
    Area: COMMERCIAL LAW
    Theoretical credits: 0,2
    Practical credits: 0,2
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught