Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2019-20

Los helados forman un grupo muy heterogeneo de alimentos nutricionalmente hablando. En el marco de una dieta equilibrada, se estudiará como encajar los diferentes tipos de helado en función de su composición nutricional, así como la manera de integrarlos en la dieta de diferentes patologías.

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2019-20

EXPERTO EN ELABORACIÓN ARTESANAL DE HELADOS

 

General Competences

  • CG2 : Conèixer i descriure totes les substàncies que integren un gelat i les característiques funcionals de les mateixes.
  • CG3 : Dominar les característiques, quant a la composició, que ha d'atresorar un gelat perquè resulte compatible amb un estat de salut òptim.

 

Specific Competences

  • CE5 : Conèixer els fonaments de nutrició humana.
  • CE6 : Identificar i classificar els aliments, productes alimentosos i ingredients alimentaris.

 

EXPERTO/A EN ELABORACIÓN ARTESANAL DE HELADOS

 

Conocimientos/Contenidos

  • CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • CON3 : Identificar les principals substàncies que integren un gelat i comprèn les seues característiques funcionals
  • CON8 : Conèixer els fonaments de nutrició humana.

 

Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine

  • HD1 : Que els estudiants sàpien comunicar les seues conclusions ¿i els coneixements i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
  • HD2 : Que els estudiants posseïsquen les habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar estudiant d'una manera que haurà de ser en gran manera autodirigido o autònom.
  • HD3 : Tenir en compte les característiques que ha de tenir un gelat perquè resulte compatible amb un estat de salut òptim
  • HD6 : Identificar i classificar, sobre la base de la seua composició, els aliments i additius emprats en l'elaboració de gelats.

 

Skills/Competences

  • C1 : Que els estudiants sàpien aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • C2 : Que els estudiants siguen capaços d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2019-20

No data

 

 

General

Code: 78101
Lecturer responsible:
MARTIN LLAGUNO, ICIAR
Credits ECTS: 1,00
Theoretical credits: 0,40
Practical credits: 0,00
Distance-base hours: 0,60

Departments involved

  • Dept: CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Theoretical credits: 0,3
    Practical credits: 0
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught