Competencies and objectives
Course context for academic year 2019-20
Asignatura obligatoria de segundo semestre del primer año del máster
Course competencies (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2019-20
General Competences (CG)
- CG1 : Knowing how to integrate scientific and technical knowledge and apply it critically.
- CG3 : Knowing how to work in groups and foster attitudes of exchange and collaboration with other students, researchers and professionals.
- CG6 : Applying techniques and methodologies to achieve previously determined professional or research objectives and knowing how to objectively assess the significance of their results and conclusions.
- CG8 : Acquiring the capacity to respond to unforeseen situations and the ability to reorient a strategy if necessary.
Specific Competences (CE)
- CE20 : Learning to develop research projects according to particular issues, either technical or institutional.
- CE21 : Becoming aware of the importance of applying a multidisciplinary approach in fisheries research and knowing the objectives of international cooperation in the Mediterranean area.
- CE22 : Knowing the types, function and working mechanisms of fisheries management and research institutions from the local to the international level.
Competencias Básicas y Generales >>Básicas
- CB10 : Poseer las habilidades de aprendizaje que les permitan continuar estudiando de un modo que habrá de ser en gran medida autodirigido o autónomo.
- CB6 : Poseer y comprender conocimientos que aporten una base u oportunidad de ser originales en el desarrollo y/o aplicación de ideas, a menudo en un contexto de investigación.
- CB7 : Que los estudiantes sepan aplicar los conocimientos adquiridos y su capacidad de resolución de problemas en entornos nuevos o poco conocidos dentro de contextos más amplios (o multidisciplinares) relacionados con su área de estudio.
- CB8 : Sean capaces de integrar conocimientos y enfrentarse a la complejidad de formular juicios a partir de una información que, siendo incompleta o limitada, incluya reflexiones sobre las responsabilidades sociales y éticas vinculadas a la aplicación de sus conocimientos y juicios.
- CB9 : Que los estudiantes sepan comunicar sus conclusiones y los conocimientos y razones últimas que las sustentan a públicos especializados y no especializados de un modo claro y sin ambigüedades.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2019-20
No data
General
Code:
43807
Lecturer responsible:
Sánchez Lizaso, José Luis
Credits ECTS:
4,00
Theoretical credits:
1,40
Practical credits:
0,20
Distance-base hours:
2,40
Departments involved
-
Dept:
MARINE SCIENCES AND APPLIED BIOLOGY
Area: ZOOLOGY
Theoretical credits: 1,4
Practical credits: 0,2
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN SUSTAINABLE FISHERIES MANAGEMENT
Course type: COMPULSORY (Year: 1)