Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
El alumno que cursa esta asignatura ha obtenido nociones básicas de composición química de los alimentos así como unas nociones fundamentales sobre algunos métodos de análisis de alimentos y la importancia del mismo
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2019-20
Habilitats/Destreses
- CB10 : Tenir les habilitats d'aprenentatge que permeten continuar estudiant d'una manera que ha de ser, en gran part, autodirigida o autònoma.
 - CB7 : Saber aplicar els coneixements adquirits i la capacitat de resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts, dins de contextos més amplis o pluridisciplinaris, relacionats amb l'àrea d'estudi.
 - CB8 : Ser capaç d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, tot i ser incompleta o limitada, inclou reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels coneixements i judicis propis.
 - CB9 : Saber comunicar les conclusions, a més dels coneixements i les raons últimes que les sustenten, a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
 
Competències transversals
- CT1 : Adquirir capacitat d'anàlisi i presa de decisions.
 - CT3 : Tenir capacitat d'organització i planificació.
 
Competencias especialidad 2: Ciencias de los alimentos (CI2)
- CI2.1 : Conèixer les etapes del procés analític total.
 - CI2.2 : Conèixer les tècniques instrumentals aplicables a l'anàlisi química d'aliments.
 - CI2.3 : Conèixer els fonaments de l'anàlisi química d'aliments i la importància d'aquesta.
 
Competències bàsiques i generals >>Bàsiques
- CB6 : Tenir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament o aplicació d'idees, sovint en un context de recerca.
 
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Dades generals
        Codi:
        36216
        
        Professor/a responsable:
            Todolí Torró, José Luis
        
        
            
                Crèdits ECTS:
3,00                
            
            
                Crèdits teòrics:
0,87                
                Crèdits pràctics:
0,33                
                Càrrega no presencial:
1,80            
        
    
Departaments amb docència
- 
                        Dep.:
Química Analítica, Nutrició i Bromatologia                        
Àrea: QUIMICA ANALITICA
Crèdits teòrics: 0,87
Crèdits pràctics: 0,33
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. 
Estudis en què s'imparteix
- 
                                    
                                        MÀSTER UNIVERSITARI EN NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
                                    
                                    
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: 1)
 

