Competencies and objectives
Course context for academic year 2019-20
No data
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2019-20
Transversal Competences
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger.
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionals.
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita.
General Competences
- CG16 : Conèixer la microbiologia, parasitologia i toxicologia dels aliments.
- CG18 : Elaborar, aplicar, avaluar i mantenir pràctiques adequades d'higiene, seguretat alimentària i sistemes de control de riscos, aplicant-hi la legislació vigent.
- CG20 : Col·laborar en la implantació de sistemes de qualitat.
- CG21 : Avaluar, controlar i gestionar aspectes de la traçabilitat en la cadena alimentària.
- CG23 : Assessorar científicament i tècnicament sobre els productes alimentaris i el seu desenvolupament. Avaluar el compliment d'aquest assessorament.
- CG24 : Participar en els equips empresarials de màrqueting social, publicitat i al·legacions saludables.
- CG25 : Col·laborar en la protecció del consumidor en el marc de la seguretat alimentària.
Specific Competences
- E116 : Conèixer els sistemes d'anàlisis de perills i punts de control crítics en les indústries de restauració i alimentària.
- E118 : Conèixer els mètodes de detecció en aliments de microorganismes i els seus productes.
- E120 : Saber prendre mostres representatives d'un aliment.
- E124 : Conèixer les característiques dels nous productes alimentaris.
- E43 : Adquirir les habilitats pertinents per a treballar en equip com a unitat en les quals s'estructura de forma uni o multidisciplinària els professionals i altre personal, relacionats amb l'avaluació diagnòstica i tractaments en Dietètica i Nutrició.
- E45 : Conèixer que canals de comunicació interna o externa, han d'implantar-se en tota organització perquè el Servei de Nutrició aconseguisca l'objectiu que tots els professionals coneguen els seus projectes.
- E46 : Conèixer els sistemes d'Acreditació d'implantació de Circuits de Qualitat.
- E47 : Diferenciar entre Qualitat Real i Qualitat Percebuda.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2019-20
No data
General
Code:
27552
Lecturer responsible:
CARDENAL MILAN, OSCAR
Credits ECTS:
6,00
Theoretical credits:
1,60
Practical credits:
0,80
Distance-base hours:
3,60
Departments involved
-
Dept:
PHYSIOLOGY, GENETICS AND MICROBIOLOGY
Area: MICROBIOLOGY
Theoretical credits: 1,6
Practical credits: 0,8
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
UNDERGRADUATE DEGREE IN HUMAN NUTRITION AND DIETETICS
Course type: COMPULSORY (Year: 3)