Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Esta asignatura surge de la necesidad de fortalecer las competencias de los diseñadores del sector calzado, en la supervisión de la producción y calidad en el proceso de fabricación del calzado, así como en la aplicación de herramientas de mejora de la gestión calidad que ayuden a desarrollar ventajas competitivas en los fabricantes de calzado.
De este modo se optimizan sus sistemas de aseguramiento de la calidad y se incrementa el valor de sus productos, aumentando su credibilidad y competitividad en el mercado.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2018-19
MÀSTER EN DISSENY, NOVES TECNOLOGIES I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR DEL CALÇAT
Competències generals
- CG1 : Ser capaç d'analitzar i sintetitzar els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat.
- CG2 : Ser capaç d'obtenir habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat.
- CG3 : Ser capaç d'obtenir habilitats adequades enfocades al disseny del calçat.
- CG4 : Ser capaç de planificar i gestió de les empreses del calçat.
Competències Específiques
- CE18 : Ser capaç de seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard.
- CE19 : Ser capaç de concretar visualment els conceptes o idea que vol transmetre a un client.
- CE26 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctivas.
- CE31 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- CE32 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
MÀSTER DE FORMACIÓ PERMANENT EN DISSENY, NOVES TECNOLOGIES I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR DEL CALÇAT
Habilitats/Destreses
- HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
- HD2 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
Capacitats/Competències
- C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
- C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
- C20 : Seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard
- C21 : Especificar visualment els conceptes o idees que qui transmetre a un client
- C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
- C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
ESPECIALISTA EN DISSENY I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ APLICABLE Al SECTOR DEL CALÇAT
Habilitats/Destreses
- HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
- HD2 : Obté les habilitats adequades enfocades al disseny del calçat
Capacitats/Competències
- C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
- C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
- C20 : Seleccionar, organitzar i maquetar imatges per a la creació d'un moodboard
- C21 : Especificar visualment els conceptes o idees que qui transmetre a un client
- C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
- C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
¿ Disponer de una metodología de funcionamiento en cuanto al aseguramiento de la producción y calidad del producto fabricado.
¿ Tener claras las pautas durante todo el proceso de fabricación y del zapato acabado, de qué revisar, cuanto revisar, cuando revisar, cómo revisar, las soluciones a aportar según el resultado de la revisión y las acciones correctivas a aplicar para que los defectos encontrados no se vuelvan a repetir.
¿ Asegurar la calidad del zapato fabricado y Cumplir las expectativas del Cliente, siendo fiable y eficiente.
Dades generals
Codi:
79135
Professor/a responsable:
García Martínez, Andrea
Crèdits ECTS:
1,00
Crèdits teòrics:
0,20
Crèdits pràctics:
0,20
Càrrega no presencial:
0,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
DRET MERCANTIL I DRET PROCESSAL
Àrea: DRET MERCANTIL
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0,2
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER EN DISSENY, NOVES TECNOLOGIES I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR DEL CALÇAT
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)