Competencies and objectives
Course context for academic year 2018-19
No data
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2018-19
General Competences
- CG11 : Aprenentatge autònom.
- CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
Specific Competences
- CE2 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
- CE3 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2018-19
No data
General
Code:
78410
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS:
2,00
Theoretical credits:
0,40
Practical credits:
0,40
Distance-base hours:
1,20
Departments involved
-
Dept:
NURSING
Area: NURSING
Theoretical credits: 0,4
Practical credits: 0,4
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
EXPERTO EN COCINA TECNOLÓGICA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)