Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2018-19
Competències generals
- CG1 : Capacitat d'anàlisi i síntesi
- CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
- CG3 : Capacitat de gestió de la informació.
Competències Específiques
- CE6 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE7 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
- CE9 : Organitzar processos de producció culinària
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Sense dades
Dades generals
Codi:
78409
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
2,00
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,40
Càrrega no presencial:
1,20
Departaments amb docència
-
Dep.:
INFERMERIA
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0,4
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT IN CUINA TECNOLÒGICA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)