Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2017-18
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.
Competències Específiques
- CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
- CE6 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
- CE7 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Sense dades
Dades generals
Codi:
78878
Professor/a responsable:
JIMENEZ PASTOR, FRANCISCO JAVIER
Crèdits ECTS:
4,00
Crèdits teòrics:
0,80
Crèdits pràctics:
0,80
Càrrega no presencial:
2,40
Departaments amb docència
-
Dep.:
MÀRQUETING
Àrea: COMERCIALITZACIO I INVESTIGACIO DE MERCATS
Crèdits teòrics: 0,8
Crèdits pràctics: 0,8
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ I GESTIÓ HOTELERA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)