Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2016-17

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2016-17

General Competences

  • CG10 : Conèixer i valorar la relació de l'activitat física i l'esport amb la salut.
  • CG9 : Interpretar i integrar les dades clíniques, bioquímicos i farmacològics en la valoració nutricional de l'esportista.

 

Specific Competences

  • CE13 : Conèixer i valorar la importància de l'exercici en la salut i patologies de l'esportista.
  • CE6 : Conèixer els suplements nutricionals esportius i els seus efectes en la salut de l'esportista.
  • CE7 : Comprendre les repercussions que té l'activitat física sobre la salut de l'esportista

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2016-17

No data

 

 

General

Code: 78120
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 2,50
Theoretical credits: 1,00
Practical credits: 0,00
Distance-base hours: 1,50

Departments involved

  • Dept: CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Theoretical credits: 1
    Practical credits: 0
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught