Competències i objectius

SENSE DOCÈNCIA EN AQUEST CURS ACADÈMIC

 

Context de l'assignatura per al curs 2016-17

Asignatura obligatoria de introducción del alumno al mundo empresarial a través de prácticas curriculares en empresas del sector

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2016-17

Competències generals del títol (CG)

  • CG12 : Habilidades de comunicación oral y escrita en castellano. Capacidad de elaboración y defensa de proyectos.
  • CG3 : Adquirir y usar las herramientas teóricas y habilidades prácticas necesarias para la investigación en Ciencias de los Alimentos y Nutrición.
  • CG7 : Capacidad para integrarse en un equipo multidisciplinar fomentando el trabajo en equipo y la participación en la resolución de problemas y toma de decisiones.

 

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2016-17

Adquirir experiencia en el mundo de la empresa y desarrollar los objetivos perseguidos en el master

 

 

Dades generals

Codi: 45822
Professor/a responsable:
Mora Pastor, Juan
Crèdits ECTS: 6,00
Crèdits teòrics: 0,00
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 5,40

Departaments amb docència

  • Dep.: AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
    Àrea: BIOQUIMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,2
  • Dep.: FISIOLOGIA, GENETICA I MICROBILOGIA
    Àrea: MICROBIOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,2
  • Dep.: QUIMICA ANALITICA, NUTRICIO I BROMATOLO
    Àrea: NUTRICIO I BROMATOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,2
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix