Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2016-17
"Análisis cuantitativo de alimentos" es una asignatura incluida en la materia obligatoria "Análisis de Alimentos" y que se ubica en el primer cuatrimestre del curso.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2016-17
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2016-17
El objetivo principal de la asignatura es que el alumno maneje herramientas y desarrolle los criterios necesarios para plantear y aplicar el proceso de análisis cuantitativo completo (desde la interpretación del problema al tratamiento e interpretación de los resultados) a muestras de alimentos
Dades generals
Codi:
45821
Professor/a responsable:
MORA PASTOR, JUAN
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
1,20
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Àrea: QUÍMICA ANALÍTICA
Crèdits teòrics: 0,8
Crèdits pràctics: 0,4
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER UNIVERSITARI EN CIÈNCIES DELS ALIMENTS I LA NUTRICIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIA (Curs: 1)