Competencies and objectives
Course context for academic year 2016-17
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Course competencies (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2016-17
General Competences (CG)
- CG11 : Habilidades relacionadas con las herramientas informáticas y con las tecnologías de la información y la comunicación, así como en el acceso a bases de datos en línea, como puede ser bibliografía científica, bases de patentes y de legislación.
- CG3 : Adquirir y usar las herramientas teóricas y habilidades prácticas necesarias para la investigación en Ciencias de los Alimentos y Nutrición.
Specific Competences (CE)
- CE17 : Conocer las principales técnicas estadísticas de análisis exploratorio de datos.
- CE18 : Saber manejar el programa SPSS para la aplicación de técnicas de análisis exploratorio de datos.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2016-17
No data
General
Code:
45812
Lecturer responsible:
Grindlay Lledó, Guillermo
Credits ECTS:
2,00
Theoretical credits:
0,72
Practical credits:
0,08
Distance-base hours:
1,20
Departments involved
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Dept:
CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Area: ANALYTIC CHEMISTRY
Theoretical credits: 0,4
Practical credits: 0,4
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
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UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN FOOD SCIENCES AND NUTRITION
Course type: OPTIONAL (Year: 1)