Competencies and objectives
Course context for academic year 2016-17
No data
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2016-17
UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN FOOD SCIENCES AND NUTRITION
General Competences (CG)
- CG8 : Desarrollar y aplicar el método científico en la investigación.
- CG9 : Adquirir las herramientas para la investigación en nutrición y áreas afines.
Specific Competences (CE)
- CE1 : Formular preguntas (objetivos e hipótesis) en investigación.
- CE7 : Capacidad para localizar y recuperar información relevante relativa a una pregunta de investigación.
- CE8 : Diseñar estrategias metodológicas para responder a preguntas de investigación.
UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN CLINIC AND COMMUNITY NUTRITION
General Competences (CG)
- CG13 : Desenvolupar i aplicar el mètode científic en la recerca.
- CG14 : Adquirir les eines per a la recerca en nutrició i àrees afins.
Specific Competences (CE)
- CE6 : Formular preguntes (objectius i hipòtesis) de recerca en alimentació i nutrició humana.
- CE7 : Dissenyar estratègies metodològiques per a respondre a preguntes de recerca.
- CE8 : Capacitat per a localitzar i recuperar informació rellevant relativa a una pregunta de recerca.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2016-17
No data
General
Code:
45801
Lecturer responsible:
RICHART MARTINEZ, MIGUEL
Credits ECTS:
3,00
Theoretical credits:
1,20
Practical credits:
0,00
Distance-base hours:
1,80
Departments involved
-
Dept:
NURSING
Area: NURSING
Theoretical credits: 1,2
Practical credits: 0
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN FOOD SCIENCES AND NUTRITION
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN CLINIC AND COMMUNITY NUTRITION
Course type: COMPULSORY (Year: 1)