Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2016-17

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2016-17

MASTER EN DIRECCIÓN DE RESTAURANTES Y F&B HOTELERO

 

General Competences

  • CG2 : Capacidad para alentar la motivación y la amplitud de miras.
  • CG3 : Fomentar las habilidades de comunicación, negociación y organización.

 

Specific Competences

  • CE1 : Capacidad para implicarse, colaborar y asumir responsabilidades que posibiliten un mayor dinamismo en la actividad empresarial.

 

MASTER EN DIRECCIÓN DE RESTAURANTES Y F&B HOTELERO (ON LINE)

 

General Competences

  • CG2 : Capacidad para alentar la motivación y la amplitud de miras.
  • CG3 : Fomentar las habilidades de comunicación, negociación y organización.

 

Specific Competences

  • CE1 : Capacidad para implicarse, colaborar y asumir responsabilidades que posibiliten un mayor dinamismo en la actividad empresarial.

 

ESPECIALISTA EN TÉCNICAS AVANZADAS EN GESTIÓN DE RESTAURACIÓN

 

General Competences

  • CG2 : Capacidad para alentar la motivación y la amplitud de miras.
  • CG3 : Fomentar las habilidades de comunicación, negociación y organización.

 

Specific Competences

  • CE1 : Capacidad para implicarse, colaborar y asumir responsabilidades que posibiliten un mayor dinamismo en la actividad empresarial.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2016-17

No data

 

 

General

Code: 36448
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 3,00
Theoretical credits: 0,40
Practical credits: 0,60
Distance-base hours: 2,00

Departments involved

  • Dept: COMPANY ORGANISATION
    Area: COMPANY ORGANISATION
    Theoretical credits: 0,4
    Practical credits: 0,6
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught