Competencies and objectives
Course context for academic year 2016-17
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2016-17
Transversal Competences
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger.
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionals.
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita.
General Competences
- CG33 : Planificar, dur a terme i interpretar l'avaluació de l'estat nutricional de subjectes o grups, tant sans (en totes les situacions fisiològiques) com malalts.
Specific Competences
- E100 : Adquirir habilitats de disseny i planificació de dietes adaptades aquestes necessitats, a nivell individual i col·lectiu.
- E101 : Capacitar per a la valoració i aplicació de plans d'atenció nutricional i dietètica dirigits a persones i col·lectius amb discapacitat física i psíquica.
- E102 : Capacitar per a la valoració aplicació de plans d'atenció nutricional i dietètica dirigits a persones amb malalties rares que requereixen un tractament nutricional molt específic.
- E103 : Capacitar per a la valoració aplicació de plans d'atenció nutricional i dietètica dirigits a persones i col·lectius que es troben en situacions socials especials.
- E104 : Capacitat per a dur a terme el pla de tractament, seguiment i control de l'estat nutricional.
- E105 : Capacitat per a avaluar el procés dietètic nutricional.
- E106 : Capacitat per a analitzar les variables psicològiques lligades al control de pes.
- E107 : Capacitat per a analitzar les variables psicològiques lligades al control de pes.
- E108 : Capacitat per a dissenyar estratègies de canvis cognitius i de comportament per a la regulació del pes corporal, en diferents problemes de salut i situacions especials o etapes de la vida.
- E109 : Habilitats de valoració i intervenció en situacions de malestar psicològic i ànsia alimentària (craving).
- E110 : Identificar les variables i processos psicològics associats al concepte d'imatge corporal, relacionant aquestes variables amb la salut i la qualitat de vida.
- E111 : Capacitat per a fomentar en els diferents grups de població l'autoconeixement, l'autoaceptación i l'actitud positiva cap a si mateixos, en pacients i familiars.
- E112 : Formar críticament a les persones enfront dels models estètics i mitjans de comunicació.
- E113 : Conèixer els diferents grups de fàrmacs d'origen natural, els principis de la seua autorització, ús i indicació.
- E114 : Avaluar els beneficis esperats i els riscos associats de l'administració i consum dels fàrmacs d'origen natural.
- E115 : Identificar el tipus de coneixement i informació existent en la xarxa sobre dietètica i nutrició.
- E98 : Conèixer les necessitats nutricionals i dietètiques de les persones amb discapacitat psíquica.
- E99 : Adquirir habilitats de valoració nutricional i dietètica en persones amb discapacitat.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2016-17
No data
General
Code:
27531
Lecturer responsible:
GALLAR PEREZ-ALBALADEJO, MANUEL
Credits ECTS:
6,00
Theoretical credits:
1,80
Practical credits:
0,60
Distance-base hours:
3,60
Departments involved
-
Dept:
NURSING
Area: NURSING
Theoretical credits: 1,8
Practical credits: 0,6
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
DEGREE IN HUMAN NUTRITION & DIETETICS
Course type: OPTIONAL (Year: 4)