Competències i objectius

SENSE DOCÈNCIA EN AQUEST CURS ACADÈMIC

 

Context de l'assignatura per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15

Conocer los fundamentos de las principales alteraciones que se producen en frutos y hortalizas durante el periodo post-cosecha. Describir algunas de las técnicas de conservación más importantes parta el mantenimiento de los productos hortofrutícolas antes de ser consumidos. Analizar y discutir el concepto de calidad en sus diferentes variantes y estudiar su evolución en función de la manipulación post-cosecha aplicada a los productos.

 

 

Dades generals

Codi: 9815
Professor/a responsable:
Casas Martínez, José Luis
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics: 3,00
Crèdits pràctics: 3,00
Càrrega no presencial:

Departaments amb docència

  • Dep.: CIENCIES AMBIENTALS I RECURSOS NATURALS
    Àrea: FISIOLOGIA VEGETAL
    Crèdits teòrics: 3
    Crèdits pràctics: 3
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix