Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2014-15
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2014-15
Competències generals
- CG11 : Aprenentatge autònom.
- CG12 : Creativitat.
- CG13 : Iniciativa i esperit emprenedor.
- CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
- CG6 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
- CE2 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
- CE3 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i plats de cuina creativa o d'autor.
- CE6 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE9 : Organitzar processos de producció culinària
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Sense dades
Dades generals
Codi:
78408
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,60
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
SOCIOLOGIA I
Àrea: SOCIOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT IN CUINA TECNOLÒGICA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)