Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2014-15
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2014-15
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Sense dades
Dades generals
Codi:
77603
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
4,00
Crèdits teòrics:
0,00
Crèdits pràctics:
1,60
Càrrega no presencial:
2,40
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIO D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIO D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 1,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)