Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2010-11
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2010-11
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Oferir, al dietista nutricionista, teories i models explicatius per a interpretar l'ampli conjunt de factors que determinen els canvis i les transformacions dels hàbits alimentaris i les seues conseqüències per a la salut de les poblacions.
- Conèixer l'evolució i les principals característiques de les transicions alimentàries i nutricionals de la població valenciana, espanyola i europea.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2010-11
Sense dades
Dades generals
Codi:
27530
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
1,80
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
3,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 1,8
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: 4)