FONAMENTS TÈCNICS DE L'ELABORACIÓ DE CERVESA (2020-21)

Codi:
 G730

Crèdits:
 6
 
Data d'aprovació:
 28/07/2016

Titol:
 Estudi Propi (ECTS)
 
Preu:
 1290
 Preu de l'estudi complet
 

RAMA

Sense definir

PLA

FONAMENTS TÈCNICS DE L'ELABORACIÓ DE CERVESA

TIPÚS DE ENSENYAMENT

Virtual (no presencial)

CENTRES ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Contínua (ContinUA)

ESTUDI IMPARTIT CONJUNTAMENT AMB

Solament s'imparteix en aquesta universitat

DATES D'EXAMEN

Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.

 

PLA D'ESTUDIS OFERIT EN EL CURS 2020-21

 

Leyenda: No ofertadaSense docencia
ÚNICO
6 crèdits
 
Curs
Titol
Crèdits
Assignatura