CIÈNCIA APLICADA A LA PRÀCTICA CULINÀRIA. ANÀLISI DE TEXTURA, COLOR I MORFOLOGIA EN ELS ALIMENTS (2024-25)

Codi:
 GL47

Crèdits:
 1,50
 
Data d'aprovació:
 25/07/2024

Titol:
 Estudi Propi (ECTS)
 
Preu:
 60
 Preu de l'estudi complet
 

RAMA

Sense definir

PLA

CIÈNCIA APLICADA A LA PRÀCTICA CULINÀRIA. ANÀLISI DE TEXTURA, COLOR I MORFOLOGIA EN ELS ALIMENTS

TIPÚS DE ENSENYAMENT

Presencial

CENTRES ON S'IMPARTEIX

CENTRE DE FORMACIÓ PERMANENT

ESTUDI IMPARTIT CONJUNTAMENT AMB

Solament s'imparteix en aquesta universitat

DATES D'EXAMEN

Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.

 

PLA D'ESTUDIS OFERIT EN EL CURS 2024-25

 

Leyenda: No ofertadaSense docencia
ÚNICO