Fisioteràpia, podologia, nutrició i dietètica, teràpia ocupacional, òptica (2024-25)

Codi:
 9389

Crèdits:
 20
 
Data d'aprovació:
 26/01/2023

Titol:
 Estudi Propi (ECTS)
 
Preu:
 132,50
 Crèdits en 1a matrícula
 

RAMA

Sin Validez

PLA

EXPERT/A EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS

TIPÚS DE ENSENYAMENT

Híbrida (semipresencial)

CENTRES ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Permanent

ESTUDI IMPARTIT CONJUNTAMENT AMB

Solament s'imparteix en aquesta universitat

DATES D'EXAMEN

Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.

 

PLA D'ESTUDIS OFERIT EN EL CURS 2024-25

Node inicial:
 

Leyenda: No ofertadaSense docencia
ÚNICO
20 crèdits
 
 
Superat aquest bloc s'obté
EXPERTO/A EN ELABORACIÓN ARTESANAL DE HELADOS
CONDICIONADA
 
 
 

 
 

L'Expert/a en Elaboració Artesanal de Gelats consta de 20 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:

Tipus d'assignatures

Crèdits

  Obligatòries(OB)

18

  Optatives(OP)

0

  Treball Final (OB)

2

TOTAL CRÈDITS

20

 

Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.

En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.

Després de superar el total de crèdits s'obté l'estudi de formació permanent d'EXPERT/A EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS.

 

REQUISITS D’ACCÉS

Per accedir als Estudis de Formació Permanent es requereix:

  • Estar en possessió d'un títol universitari oficial.
  • També podran accedir els qui els reste superar el TFG (treball de fi de grau) i un màxim de 9 crèdits per a obtenir la titulació de Grau.

 

DIRIGIT A

  • Professionals titulats universitaris directament relacionats amb el sector de la gelateria artesanal. Es requerirà la presentació, en el moment de realitzar la preinscripció al curs, de documentació acreditativa que demostri aquesta vinculació (original i còpia) que justifiqui aquesta vinculació (Certificat expedit per a.N.H.C.I.A., Imposat d'Activitats Econòmiques, nòmines).
  • Persones amb titulació universitaria que no estiguin vinculades a aquest sector, que tinguen un interès particular en la matèria del curs a fi de desenvolupar, en un futur, la seva carrera professional en el sector esmentat.

 

CRITERIS D’ADMISIÓ

Les preinscripcions seran ordenades segons la data d'entrada de les mateixes. En el cas que el nombre d'inscripcions superi el màxim d'alumnes permès es durà a terme una selecció de l'alumnat per part d'una comissió formada per: el director d'estudis del curs, el cap d'estudis del curs i un tercer membre amb tasques docents assignades en el curs.

Aquesta comissió avaluarà les sol·licituds presentades donant prioritat a les dels associats a A.N.H.C.I.A. fins a completar el nombre de places disponibles i publicarà una llista d'admesos. Sota algunes circumstàncies es podrà sol·licitar una entrevista personal amb l'interessat.

 

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ

La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic establisca la direcció d'estudis.

Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicació dels criteris d'admissió, els qui siguen admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per a realitzar la matrícula.

 

TAXES

La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar en la pàgina:

https://cfp.ua.es/va/taxes.html

 

 

Preu públic per crèdit

119,25 €

Descompte a socis d'ANHCEA.

 

L'Expert/a en Elaboració Artesanal de Gelats és un estudi de formació permanent de la Universitat d'Alacant.

Els Estudis de Formació Permanent estan regulats per la següent normativa:

- REIAL DECRET 822/2021, de 28 de setembre, pel qual estableix l'organització dels ensenyaments universitaris i del procediment d'assegurament de la qualitat

- Normativa d'Ensenyaments Propis de la Universitat d'Alacant (BOUA 27/01/2023)

 

Més informació sobre normativa:

https://cfp.ua.es/va/normativa.html