Sense definir
MÀSTER EN GESTIÓ DEL PATRIMONI
Sense definir
Centre de Formació Permanent
Solament s'imparteix en aquesta universitat
Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.
Capacitació i formació de tècnics i emprenedors, per elevar el seu nivell de qualificació, conforme amb les exigències actuals de les administracions públiques per a l'adequada gestió i posada en valor dels béns patrimonials i culturals. Es tracta de formar agents per respondre de forma adequada a les potencialitats del territori, per a l'engegada d'iniciatives viables de desenvolupament sostenible, sobre la base de la dinamització dels recursos patrimonials locals i del seu aprofitament sostenible i racional.
El Màster en Gestió del Patrimoni consta de 60 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:
Tipus de assignatures |
Crédits |
Obligatòries (OB) |
50 |
Optatives (OP) |
0 |
Práctiques Externes (OB) | 0 |
Treball Final de Màster (OB) |
10 |
TOTAL CRÉDITS |
60 |
Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.
En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.
Després de superar el total de crèdits s'obté el títol propi de MÀSTER EN GESTIÓ DEL PATRIMONI.
Aquest títol propi forma part del Programa d'Estudis Propis en GESTIÓ DEL PATRIMONI, que està integrat pels següents títols propis:
Amb caràcter general, per accedir als ensenyaments conduents a l'obtenció del títol propi de Màster es requereix:
- Estar en possessió d'un títol oficial d'Educació Superior (Diplomat, Enginyer Tècnic, Arquitecte Tècnic, Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Grau, Màster, Doctor)
- També podran accedir els qui estiguin cursant un títol oficial d'educació superior i li restin menys de 18 crèdits per a la seva obtenció.
Estudiants universitaris de primer i segon cicle, relacionats amb les titulacions d'Humanitats, Història, Sociologia, Geografia, Turisme, Arquitectura, Administracions Públiques, Econòmiques, Empresarials, Dret, Relacions Laborals, Enginyers, Agrícoles, Aparelladors, Ecologia, Biologia, Medi ambient, Ciències del Mar, etc., així com a diplomats i llicenciats amb interès per millorar la seva formació aplicada en aquests àmbits de la gestió del patrimoni, en honor del desenvolupament local, Tècnics i professionals d'organitzacions, entitats i associacions vinculades a la gestió del patrimoni local i del desenvolupament local, que desitgin millorar i actualitzar la seva formació en aquesta línia laboral. Podran admetre's professionals directament relacionats amb la corresponent especialitat i que reuneixin els requisits legals.
Per garantir la qualitat del curs, el nombre de places serà limitat, amb un nombre màxim de 50 alumnes. Els candidats hauran de lliurar la fulla de sol·licitud de preinscripció a partir de l'1 de juny, en la Secretaria del Dpto. de Geografia Humana de la Universitat d'Alacant. La inscripció es realitzarà per rigorós ordre de preinscripció fins a completar el nombre de places ofertes.
La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic estableixi la direcció d'estudis (veure dades de contacte en l'apartat "+info" del menú lateral).
Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicacion dels criteris d'admissió, els qui siguin admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per realitzar la matrícula.
La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar a la pàgina:
El Màster en Gestió del Patrimoni és un títol propi de la Universitat d'Alacant.
La legislació vigent permet que les universitats, en ús de la seva autonomia, puguin impartir ensenyaments conduents a l'obtenció d'altres títols diferents als títols oficials de Grau, Màster i Doctorat:
- Disposició addicional onzena del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials (Butlletí Oficial de l'Estat de 30 d'octubre de 2007)
- Normativa de la Universitat d'Alacant sobre ensenyaments propis de postgrau i especialització (Aprovada pel Consell de Govern el 29 de juliol de 2011, BOUA 1 d'agost de 2011). Aquesta Normativa recull les recomanacions realitzades pel Consell de la Unió Europea conduents a l'espai europeu de formació permanent (Resolució del Consell de 27 de juny de 2002 sobre l'educació permanent, DOTZE 2002/C163/01)
Més informació sobre normativa:
http://web.ua.es/va/continua/normativa.html