MÀSTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER (ONLINE) (2018-19)

Codi:
 9124

Crèdits:
 60
 
Data d'aprovació:
 26/06/2014

Titol:
 Estudi Propi (ECTS)
 
Preu:
 Per al curs 2018-19
 no te definit el preu
 

RAMA

Sense definir

PLA

MÀSTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER (ONLINE)

TIPÚS DE ENSENYAMENT

Mixta

CENTRES ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Permanent

ESTUDI IMPARTIT CONJUNTAMENT AMB

Solament s'imparteix en aquesta universitat

DATES D'EXAMEN

Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.

 

PLA D'ESTUDIS OFERIT EN EL CURS 2018-19

 

Leyenda: No ofertadaSense docencia
UNICO
60 crèdits
 
 
Superat aquest bloc s'obté
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER (ON LINE)

 

Aquest curs a més de donar els coneixements i treballar sobre eines pràctiques i innovadores de gestió en hostaleria es compromet amb la transferència del coneixement al negoci

 

Competències Generals

Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.

Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires

Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

Aplicació coneixements teòrics a la pràctica

Habilitats en relacions interpersonals

Competències Específiques

Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic

Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments

Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions

Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria

Dissenyar ofertes gastronòmiques

Gestionar processos d'aprovisionament en restauració

 

El Màster en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler consta de 60 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:

Tipus d'assignatures

Crèdits

  Obligatòries(OB)

52

  Optatives(OP)

0

     Pràctiques Externes

                    2

  Treball Fi de Màster (OB)

6

TOTAL CRÈDITS

60

 

Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.

En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.

Després de superar el total de crèdits s'obté el títol propi de  MÀSTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER.

Aquest títol propi forma part del Programa d'Estudis Propis en DIRECCIÓ Y GESTIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA, que està integrat pels següents títols propis:

-Màster en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler.

-Màster en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler (on line).

-Expert en Direcció d'Empreses d'Hostaleria.

-Expert en Tècniques Avançades en Gestió de Restauració.

 

 

REQUISITS D'ACCÉS


Amb caràcter general, per accedir als ensenyaments conduents a l'obtenció del títol propi de Master es requereix:

  • Estar en possessió d'un títol oficial d'Educació Superior (Diplomat, Enginyer Tècnic, Arquitecte Tècnic, Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Grau, Màster, Doctor)
  • També podran accedir els qui estiguin cursant un títol oficial d'educació superior i li restin menys de 18 crèdits per a la seva obtenció.

 

DIRIGIT A

El curs està adreçat a professionals que realitzin funcions directives en el sector d'hostaleria i a aquelles persones que dirigeixen o van a constituir i gestionar empreses de restauració.

 

CRITERIS D'ADMISSIÓ

 
   Titulació Universitària Oficial


Si no es posseeix la titulació requerida, al títol d'Expert també podrà accedir l'alumnat amb experiència professional mitjançant una prova d'accés que comporta el pagament d'unes taxes.

 

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ

La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic estableixi la direcció d'estudis (veure dades de contacte en l'apartat "+info" del menú lateral).

Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicacion dels criteris d'admissió, els qui siguin admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per realitzar la matrícula.

 

TAXES

La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar a la pàgina:

http://web.ua.es/va/continua/taxes.html

 

L'Especialista en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler (on line) és un títol propi de la Universitat d'Alacant.

La legislació vigent permet que les universitats, en ús de la seua autonomia, puguen impartir ensenyaments conduents a l'obtenció d'altres títols diferents als títols oficials de Grau, Màster i Doctorat:

- Disposició addicional onzena del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials (Butlletí Oficial de l'Estat de 30 d'octubre de 2007)

- Normativa de la Universitat d'Alacant sobre ensenyaments propis de postgrau i especialització (Aprovada pel Consell de Govern el 14 d'abril de 2014, BOUA 15 d'abril de 2014). Aquesta Normativa arreplega les recomanacions realitzades pel Consell de la Unió Europea conduents a l'espai europeu de formació permanent (Resolució del Consell de 27 de juny de 2002 sobre l'educació permanent, DOTZE 2002/C163/01)

Més informació sobre normativa:

http://web.ua.es/va/continua/normativa.html

 

 

 INFORMACIÓ DE CONTACTE

 

Oscar Carrión López

Instituto Universitari d'Investigacions Turístiques

Telèfon: 662023676

oscar.carrion@ua.es

b.alcaraz@ua.es

http://iuit.ua.es/va/estudis/master/direccio-gestio/


 ORGANITZADORS ACADÈMICS

Institut Universitari d'Investigacions turístiques

 DIRECCIÓ ACADÈMICA

  • Director d'estudis:

   Juan Llopis Taverner

  • Coordinador d'estudis:

    Oscar Carrión López