Sin Validez
EXPERT/A EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS
Híbrida (semipresencial)
Castellà
Centre de Formació Permanent
Solament s'imparteix en aquesta universitat
Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.
Llegenda: | No ofertada | Sense docencia |
L'Expert/a en Elaboració Artesanal de Gelats consta de 20 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:
Tipus d'assignatures |
Crèdits |
Obligatòries(OB) |
18 |
Optatives(OP) |
0 |
Treball Final (OB) |
2 |
TOTAL CRÈDITS |
20 |
Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.
En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.
Després de superar el total de crèdits s'obté l'estudi de formació permanent d'EXPERT/A EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS.
Per accedir als Estudis de Formació Permanent es requereix:
Les preinscripcions seran ordenades segons la data d'entrada de les mateixes. En el cas que el nombre d'inscripcions superi el màxim d'alumnes permès es durà a terme una selecció de l'alumnat per part d'una comissió formada per: el director d'estudis del curs, el cap d'estudis del curs i un tercer membre amb tasques docents assignades en el curs.
Aquesta comissió avaluarà les sol·licituds presentades donant prioritat a les dels associats a A.N.H.C.I.A. fins a completar el nombre de places disponibles i publicarà una llista d'admesos. Sota algunes circumstàncies es podrà sol·licitar una entrevista personal amb l'interessat.
La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic establisca la direcció d'estudis.
Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicació dels criteris d'admissió, els qui siguen admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per a realitzar la matrícula.
La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar en la pàgina:
https://cfp.ua.es/va/taxes.html
Preu públic per crèdit |
|
119,25 € |
Descompte a socis d'ANHCEA. |
L'Expert/a en Elaboració Artesanal de Gelats és un estudi de formació permanent de la Universitat d'Alacant.
Els Estudis de Formació Permanent estan regulats per la següent normativa:
- REIAL DECRET 822/2021, de 28 de setembre, pel qual estableix l'organització dels ensenyaments universitaris i del procediment d'assegurament de la qualitat
- Normativa d'Ensenyaments Propis de la Universitat d'Alacant (BOUA 27/01/2023)
Més informació sobre normativa:
https://cfp.ua.es/va/normativa.html