Sense definir
EXPERT EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS
Mixta
Castellà
CENTRE DE FORMACIÓ PERMANENT
Solament s'imparteix en aquesta universitat
Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.
Llegenda: | No ofertada | Sense docencia |
De forma genèrica els objectius del programa són diferents en funció del tipus d'alumne que es tracte:
-Per a aquelles persones que ja estiguen vinculats amb el sector heladero, es tracta de proporcionar-los unes bases tant teòriques com a pràctiques perquè, unit a la seua pròpia formació empírica, puguen desenvolupar el seu treball de forma més eficaç, aconseguint amb açò un desenvolupament professional ple en aquest sector.
-Per als alumnes sense experiència prèvia en el sector se'ls proporcionaran unes bases de coneixements per a poder desenvolupar en el futur una activitat empresarial, típica de l'entorn de geogràfic, com és la d'elaboració artesanal de gelats.
L'Expert en Elaboració Artesanal de Gelats consta de 20 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:
Tipus d'assignatures |
Crèdits |
Obligatòries(OB) |
18 |
Optatives(OP) |
0 |
Treball Final (OB) |
2 |
TOTAL CRÈDITS |
20 |
Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.
En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.
Després de superar el total de crèdits s'obté el títol propi d'EXPERT EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS.
Amb caràcter general, per accedir als ensenyaments conduents a l'obtenció del títol propi d'Expert es requereix:
- Estar en possessió d'un títol oficial d'Educació Superior (Diplomat, Enginyer Tècnic, Arquitecte Tècnic, Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Grau, Màster, Doctor)
- També podran accedir els qui estiguin cursant un títol oficial d'educació superior i li restin menys de 18 crèdits per a la seva obtenció.
- Complir els requisits d'accés a estudis universitaris oficials en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).
- A aquest títol d'Expert també es podrà accedir mitjançant una prova especial d'accés per a alumnat amb experiència professional. Per a més informació sobre aquesta prova s'ha de consultar amb els organitzadors de l'estudi (veure apartat "+info").
- Professionals directament relacionats amb el sector de la gelateria artesanal.Es requerirà la presentació, en el moment de realitzar la preinscripció al curs, de documentació acreditativa que demostri aquesta vinculació (original i còpia) que justifiqui aquesta vinculació (Certificat expedit per a.N.H.C.I.A., Imposat d'Activitats Econòmiques, nòmines).
- Persones que no estiguin vinculades a aquest sector, però que reuneixin els requisits per cursar estuidos universitaris oficials, amb un interès particular en la matèria del curs a fi de desenvolupar, en un futur, la seva carrera professional en el sector esmentat.
Les preinscripcions seran ordenades segons la data d'entrada de les mateixes. En el cas que el nombre d'inscripcions superi el màxim d'alumnes permès es durà a terme una selecció de l'alumnat per part d'una comissió formada per: el director d'estudis del curs, el cap d'estudis del curs i un tercer membre amb tasques docents assignades en el curs.
Aquesta comissió avaluarà les sol·licituds presentades donant prioritat a les dels associats a A.N.H.C.I.A. fins a completar el nombre de places disponibles i publicarà una llista d'admesos. Sota algunes circumstàncies es podrà sol·licitar una entrevista personal amb l'interessat.
La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic estableixi la direcció d'estudis (veure dades de contacte en l'apartat "+info" del menú lateral).
Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicacion dels criteris d'admissió, els qui siguin admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per realitzar la matrícula.
La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar a la pàgina:
Preu públic per crèdit |
|
119,25 € |
Descompte a socis d'ANHCEA. |
L'Expert en Elaboració Artesanal de Gelats és un títol propi de la Universitat d'Alacant.
La legislació vigent permet que les universitats, en ús de la seua autonomia, puguen impartir ensenyaments conduents a l'obtenció d'altres títols diferents als títols oficials de Grau, Màster i Doctorat:
- Disposició addicional onzena del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials (Butlletí Oficial de l'Estat de 30 d'octubre de 2007)
- Normativa de la Universitat d'Alacant sobre ensenyaments propis de postgrau i especialització (Aprovada pel Consell de Govern el 14 d'abril de 2014, BOUA 15 d'abril de 2014). Aquesta Normativa arreplega les recomanacions realitzades pel Consell de la Unió Europea conduents a l'espai europeu de formació permanent (Resolució del Consell de 27 de juny de 2002 sobre l'educació permanent, DOTZE 2002/C163/01)
Més informació sobre normativa:
http://web.ua.es/va/continua/normativa.html
Mª Dolores Sánchez Cuevas
Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatología
Telèfon: 965903527
Departament de Quimica Analítica, Nutrición y Bromatología
Juan Mora Pastor