Centro de notificaciones

Institut de Ciències de l'Educació (ICE). Consultes i peticions. Externs

*
Clàusula informativa: De conformitat amb el que disposa la legislació vigent en matèria de protecció de dades, se vos comunica que l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant tractarà les dades aportades en aquesta instància, així com aquells continguts en la documentació que l'acompanye, amb la finalitat de registrar la informació facilitada per l'interessat i donar una resposta adequada a la vostra petició.
La legitimació d'aquest tractament es basa en el compliment, per part de la Universitat, de les obligacions que té assignades legalment.
En el marc dels tractaments esmentats, les vostres dades no se cediran a tercers, excepte obligació legal.
Vos informem que podeu exercir els vostres drets en relació amb el tractament de les vostres dades personals d'accés, rectificació i supressió, entre d'altres, amb una sol·licitud adreçada a la Gerència de la Universitat en el Registre General de la Universitat d'Alacant, o bé a través de vostra seu electrònica ( https://seuelectronica.ua.es ).
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades, els vostres drets i la Política de Privacitat de la Universitat d'Alacant en aquest enllaç: https://seuelectronica.ua.es/va/privadesa.html

Els camps marcats amb * són obligatoris.