1. Anàlisi de mostres d'interès biomèdic: biomarcadores, fàrmacs i xenobiòtics.
2. Anàlisi d'aliments: composició, compostos tòxics.
3. Determinació d'origen/varietat d'aliments.
4. Anàlisi mediambiental: anàlisi de contaminants en mostres d'interès mediambiental (aigua, sòl, aire, biota).
5. Avaluació de contaminació d'ecosistemes
6. Desenvolupament de mètodes verds d'anàlisis: nous dissolvents; nanopartícules; aplicacions analítiques de la radiació microones.
7. Disseny i caracterització de nous sistemes d'introducció de mostres en tècniques de plasma.
8. Anàlisi de compostos orgànics mitjançant tècniques de plasma (ICP-OES, MP-OES; ICP-MS).
9. Avaluació i eliminació d'efectes de matriu en tècniques de plasma (ICP-OES, ICP-MS, MP-OES).
1. Nous sistemes d'alta eficàcia per a la introducció de mostres en tècniques de plasma basats en l'ús de radiació de microones.
2. Nous mètodes d'anàlisis de metalls pesants en vins mitjançant tècniques d'ICP.
3. Mètodes analítics aplicats a la classificació d'aliments per origen i varietat (vi, dàtils, cacau).
4. Mètodes ràpids per a la determinació d'amigdalina en ametles
5. Distribució de contaminants en ecosistemes marins
6. Interferències no espectrals degudes a la presència d'espècies de carboni, sofre i fòsfor en ICP-AES i ICP-MS.
7. Noves metodologies per a l'anàlisi de compostos orgànics mitjançant ICP-AES i ICP-MS. Aplicacions biomèdiques. Determinació d'aflatoxines en aliments mitjançant ICP-AES i ICP-MS.
ICP-OES
ICP-MS
MP-OES
https://sstti.ua.es/es/instrumentacion-cientifica/aic.html