Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Course description
  PLANIFICACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE L'ENTRENAMENT ESPORTIU

Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2015-16

Toda actividad científica, educativa, empresarial o de características similares, debe tener una organización o estructuración de los que se vaya a realizar en sus diferentes tareas. Para ello se elabora un programa de actividades o planificación de todos los aspectos que llevarían a cabo para cumplir con los objetivos programados. Esta planificación también sirve para realizar algunos ajustos o cambios de acuerdo a lo inconvenientes observados, en un momento determinado. El campo del entrenamiento deportivo no es una excepción, es necesario realizar procesos de estructruación de los programas a desarrollar.

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

Competències generals del títol (CG)

 • CG1.1 : Capacitat d'identificació, relació, anàlisi, síntesi i aplicació dels continguts conceptuals determinats per les matèries de la titulació de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.
 • CG1.2 : Capacitat de gestió de la informació i el coneixement en situacions noves i complexes, resolució de problemes i presa de decisions per al desenvolupament de continguts instrumentals i procedimentals de les matèries del grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.
 • CG3.1 : Capacitat de dissenyar, aplicar i avaluar processos, programes i projectes de qualitat en el camp de la docència, l'entrenament, la promoció de la salut i la recreació esportiva.
 • CG3.2 : Atenció i reconeixement de la diversitat i multiculturalitat en l'àmbit de docència i aprenentatge, l'entrenament, la promoció de la salut i la recreació.

 

Competències específiques (CE)

 • CE14 : Domini per a executar eficientment les tècniques bàsiques dels diferents esports.
 • CE15 : Capacitat de dissenyar, aplicar i avaluar processos, programes i projectes de qualitat per a controlar el procés d'entrenament en els esports individuals i col·lectius, esports amb implementos, esports del mar, habilitats gimnàstiques i pilota valenciana sabent seleccionar i utilitzar el material i equipament esportiu adequat per a cada tipus d'activitat.
 • CE16 : Competència per a analitzar gestos tècnics detectant els errors bàsics de les habilitats específiques en entrenament esportiu descobrint les possibles causes que els provoquen.
 • CE7 : Capacitat de gestionar i aplicar els coneixements sobre fonaments dels esports.

 

 

 

Learning outcomes (Training objectives)

 • Aplicar els principis fisiològics, biomecànics, comportamentals i socials, en l'entrenament i control de la resistència, la força, velocitat i l'amplitud de moviment.
 • Utilitzar i aplicar els conceptes i objectius de la planificació de l'entrenament.

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2015-16

 

 

General

Code: 16536
Lecturer responsible:
MANCHADO LOPEZ, MARIA DEL CARMEN
Credits ECTS: 6,00
Theoretical credits: 0,60
Practical credits: 1,80
Distance-base hours: 3,60

Departments involved

 • Dept: DIDÀCTICA GENERAL I DIDÀCTIQUES ESPECÍFIQUES
  Area: EDUCACIÓ FÍSICA I ESPORTIVA
  Theoretical credits: 0,6
  Practical credits: 1,8
  This Dept. is responsible for the course.
  This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught