Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2019-20

Autoavaluació de la nostra alimentació. Potencial preventiu i terapèutic dels aliments.- Elaboració de dietes terapèutiques. Modificació de receptes tradicionals. Tractament dietètic de diversos problemes de salut: colesterol, diabetis, osteoporosi, arteriosclerosis, sobrepès, delgadesa, restrenyiment, diarrea, problemes de masticació, neurològics, artrosis, anèmia.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20

  1. Adquirir habilidades de autoevaluación dietética.
  2. Conocer las necesidades básicas alimentarias y nutricionales de las personas que padecen diversos tipos de problemas de salud comunes.
  3. Conocer el poder curativo de los alimentos: mitos y evidencia científica.
  4. Adquirir habilidades de diseño básico de un plan de alimentación adaptado a los diversos problemas de salud, incluyendo la culinaria y la modificación de recetas tradicionales.
  5. Concienciarse de la importancia de una adecuada nutrición para la resolución de diversas enfermedades así como para el mantenimiento de una calidad de vida física, psicológica y social.

 

 

;

Dades generals

Codi: 91025
Professor/a responsable:
MARTINEZ SANZ, JOSE MIGUEL
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics: 4,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial:

Departaments amb docència

Sense dades

Estudis en què s'imparteix