Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Autoavaluació de la nostra alimentació. Potencial preventiu i terapèutic dels aliments.- Elaboració de dietes terapèutiques. Modificació de receptes tradicionals. Tractament dietètic de diversos problemes de salut: colesterol, diabetis, osteoporosi, arteriosclerosis, sobrepès, delgadesa, restrenyiment, diarrea, problemes de masticació, neurològics, artrosis, anèmia.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
- Adquirir habilidades de autoevaluación dietética.
- Conocer las necesidades básicas alimentarias y nutricionales de las personas que padecen diversos tipos de problemas de salud comunes.
- Conocer el poder curativo de los alimentos: mitos y evidencia científica.
- Adquirir habilidades de diseño básico de un plan de alimentación adaptado a los diversos problemas de salud, incluyendo la culinaria y la modificación de recetas tradicionales.
- Concienciarse de la importancia de una adecuada nutrición para la resolución de diversas enfermedades así como para el mantenimiento de una calidad de vida física, psicológica y social.
;