Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Assignatura pràctica de nutrició i alimentació, adaptat a les patologies de major prevalença en les persones d'edat avançada.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Conocer cuáles son los requerimientos nutricionales en la persona mayor.
Adquirir los conocimientos básicos y herramientas necesarias para intervenir en la alimentación, nutrición y patologías de mayor prevalencia en la persona mayor.
Aplicar los conocimientos adquiridos para mejorar y preservar la salud de este grupo poblacional. Identificar el estado de la malnutrición y valorar el estado nutricional.
;