Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2020-21

Els aliments s'elaboren en la cuina mitjançant processos físics, químics i biològics per a obtenir els nutrients, així com per a desenvolupar característiques sensorials com ara sabor, aroma, etc i l'augment de la seua durada.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21

Objetivos cognitivos:
•    Conocer la composición química de los alimentos y sus propiedades físicas y químicas.
•    Entender los cambios, tanto físicos como químicos, que se producen en los alimentos durante los
     procesos de cocción y de transformación en otros.
•    Relacionar las características organolépticas (aroma, textura, color, etc…) de los alimentos con  las
     especies moleculares obtenidas mediante diferentes procesos físicos, químicos y biológicos.
•   Explicar el origen de los fallos producidos en ciertos procesos preparativos y saber actuar para
    corregirlos.
 
Objetivos metodológicos:
•    Seleccionar los utensilios adecuados para cada tipo de preparación.
•    Realizar un tipo de proceso, con un alimento determinado, para obtener un resultado específico.
•    Diseñar procesos preparativos y de transformación de alimentos.

 

 

;

Dades generals

Codi: 90635
Professor/a responsable:
TORREGROSA MACIA, ROSA
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics: 4,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial:

Departaments amb docència

Sense dades

Estudis en què s'imparteix