Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2018-19

La asignatura LENGUA EXTRANJERA PARA EL TURISMO (II): FRANCÉS se sitúa en el contexto de los titulados superiores en Dirección y Planificación del turismo. Se requiere un nivel intermedio de lengua francesa correspondiente al nivel B1 del marco común de referencia europea.

 

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

General Competences (CG)

  • CG1 : Acquire and innovative, prospective and proactive attitude.

 

Specific Competences (CE)

  • CE21 : Know how to represent the organisation.

 

 

 

Learning outcomes (Training objectives)

No data

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2018-19

Competencias Generales del Título (CG)

CG1: Tener visión innovadora, prospectiva y proactiva.

Competencias específicas (CE)

CE21: Saber representar a la organización.

CG1, CG3, CG4, CG5, CG7, CG8, CG9

CE1, CE4, CE5, CE10, CE11, CE19, CE22

 

 

Los objetivos son los siguientes:

1. Conocer el proceso de búsqueda de un empleo en el sector turístico

2. Ser capaz de presentarse a una entrevista de trabajo en el sector turístico

3. Conocer las empresas del sector turístico y saber presentarlas

4. Conocer las regiones francesas y saber presentarlas

 

 

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General

Code: 41027
Lecturer responsible:
GAUCHI SENDRA, JUAN MODESTO
Credits ECTS: 3,00
Theoretical credits: 0,00
Practical credits: 1,20
Distance-base hours: 1,80

Departments involved

  • Dept: MIXED LANGUAGES
    Area: FRENCH STUDIES
    Theoretical credits: 0
    Practical credits: 1,2
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught