Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències transversals
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger.
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionals.
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita.
Competències generals
- CG16 : Conèixer la microbiologia, parasitologia i toxicologia dels aliments.
- CG18 : Elaborar, aplicar, avaluar i mantenir pràctiques adequades d'higiene, seguretat alimentària i sistemes de control de riscos, aplicant-hi la legislació vigent.
- CG20 : Col·laborar en la implantació de sistemes de qualitat.
- CG21 : Avaluar, controlar i gestionar aspectes de la traçabilitat en la cadena alimentària.
- CG23 : Assessorar científicament i tècnicament sobre els productes alimentaris i el seu desenvolupament. Avaluar el compliment d'aquest assessorament.
- CG24 : Participar en els equips empresarials de màrqueting social, publicitat i al·legacions saludables.
- CG25 : Col·laborar en la protecció del consumidor en el marc de la seguretat alimentària.
Competències Específiques
- E116 : Conèixer els sistemes d'anàlisis de perills i punts de control crítics en les indústries de restauració i alimentària.
- E118 : Conèixer els mètodes de detecció en aliments de microorganismes i els seus productes.
- E120 : Saber prendre mostres representatives d'un aliment.
- E124 : Conèixer les característiques dels nous productes alimentaris.
- E43 : Adquirir les habilitats pertinents per a treballar en equip com a unitat en les quals s'estructura de forma uni o multidisciplinària els professionals i altre personal, relacionats amb l'avaluació diagnòstica i tractaments en Dietètica i Nutrició.
- E45 : Conèixer que canals de comunicació interna o externa, han d'implantar-se en tota organització perquè el Servei de Nutrició aconseguisca l'objectiu que tots els professionals coneguen els seus projectes.
- E46 : Conèixer els sistemes d'Acreditació d'implantació de Circuits de Qualitat.
- E47 : Diferenciar entre Qualitat Real i Qualitat Percebuda.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Que els alumnes coneguen i comprenguen la filosofia de la gestió del risc (risc vs benefici).
- Conèixer els diferents grups microbians d'importància en malalties de transmissió alimentària i dels sistemes de detecció i control d'aquests microorganismes.
- Identificar i fer recompte de microorganismes patògens en aliments mitjançant tècniques de cultiu -Conèixer els criteris de qualitat microbiològica dels aliments.
- Conèixer i saber aplicar les tècniques de control que garantisquen la puresa i autenticitat específica dels aliments.
- Conèixer els aspectes relacionats amb la sanitat en la indústria alimentària.
- Conèixer i saber posar en pràctica els sistemes d'anàlisis de perills i selecció de punts crítics.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Sense dades
;