Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2020-21
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Context de l'assignatura per al curs 2020-21
La asignatura "Fisiología I" forma parte del bloque de conocimiento de las "Ciencias Básicas", que conforma los fundamentos para la mejor comprensión del resto de materias, específicas del campo alimentario. Si bien esta asignatura aporta destrezas y habilidades relacionadas con buena parte de las asignaturas específicas, tiene mayor relación con Fisiología II.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències transversals específiques de titulació:>>competències en un idioma estranger
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger.
Competències transversals específiques de titulació:>>competències informàtiques i informacionals
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionals.
Competències transversals específiques de titulació:>>competències en comunicació oral i escrita
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita.
Competències generals del títol (CG):>>Mòdul de formació bàsica
- 2 : Conèixer l'estructura i funció del cos humà des del nivell molecular a l'organisme complet en les diferents etapes de la vida.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Conèixer i comprendre els mecanismes fisiològics fonamentals en humans, en els diferents nivells, des del cel·lular fins al de l'organisme (teixits, òrgans i sistemes que l'integren), principalment els de regulació i integració que en permeten l'homeòstasi.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Proporcionar los conocimientos necesarios para comprender y describir los métodos básicos de la exploración funcional de diferentes sistemas y aparatos y para utilizar los resultados normales de estos.
Facilitar la adquisición de las habilidades necesarias para la realización de determinadas exploraciones funcionales y técnicas de laboratorio.
;