Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2013-14

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

  • Conèixer el procés que implica per a la indústria alimentària introduir un nou producte al mercat, des de la concepció de la idea fins a la distribució.
  • Valorar els factors que poden condicionar cadascuna d'aquestes fases.
  • Comprendre les bases per a crear nous productes alimentaris o millorar productes ja existents.

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2013-14

Sense dades

 

 

;

Dades generals

Codi: 27545
Professor/a responsable:
MARHUENDA EGEA, FRUTOS CARLOS
Crèdits ECTS: 6,00
Crèdits teòrics: 1,80
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 3,60

Departaments amb docència

  • Dep.: AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
    Àrea: BIOQUÍMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
    Crèdits teòrics: 1,8
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix