Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2010-11
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2010-11
Context de l'assignatura per al curs 2010-11
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Conèixer els criteris de qualitat microbiològica dels aliments.
- Conèixer i saber aplicar les tècniques de control que garanteixen la puresa i autenticitat específica dels aliments.
- Conèixer els aspectes relacionats amb la sanitat en la indústria alimentària.
- Conèixer i saber posar en pràctica els sistemes d'anàlisis de perills i selecció de punts crítics.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2010-11
Sense dades
;