Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2010-11

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

  • Conèixer els criteris de qualitat microbiològica dels aliments.
  • Conèixer i saber aplicar les tècniques de control que garanteixen la puresa i autenticitat específica dels aliments.
  • Conèixer els aspectes relacionats amb la sanitat en la indústria alimentària.
  • Conèixer i saber posar en pràctica els sistemes d'anàlisis de perills i selecció de punts crítics.

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2010-11

Sense dades

 

 

;

Dades generals

Codi: 27544
Professor/a responsable:
MARTINEZ MOJICA, FRANCISCO JUAN
Crèdits ECTS: 6,00
Crèdits teòrics: 0,92
Crèdits pràctics: 1,48
Càrrega no presencial: 3,60

Departaments amb docència

  • Dep.: FISIOLOGIA, GENÈTICA I MICROBIOLOGIA
    Àrea: MICROBIOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0,92
    Crèdits pràctics: 1,48
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix