Competencies and objectives
- Course context for academic year 2018-19
- Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)
- Learning outcomes (Training objectives)
- Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2018-19
Course context for academic year 2018-19
La asignatura "Fisiología" forma parte del bloque de conocimiento de las "Ciencias Básicas", que conforma los fundamentos para la mejor comprensión del resto de materias, específicas del campo alimentario. Como recoge el Libro Blanco para el título de Grado en Nutrición Humana y Dietética: "estos conocimientos básicos permitirán homogeneizar el nivel de conocimientos de los alumnos de cara a la continuación con materias específicas del campo alimentario". Si bien esta asignatura aporta destrezas y habilidades relacionadas con buena parte de las asignaturas específicas, tiene mayor relación con las correspondientes a la materia "Ciencias de la Nutricion, la Dietética y la Salud", especialmente con la asignatura "Fisiología Nutricional y Fisiopatología".
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)
Specific transversal competences of the degree course :>>Foreign language proficiency
- CT1 : Read and understand texts in a foreign language.
Specific transversal competences of the degree course :>>IT and information competences
- CT2 : Show computer and information system skills and abilities.
Specific transversal competences of the degree course:>>Oral and written communication competences
- CT3 : Show oral and written communication skills.
General Competences of the Degree Course (CG):>>Basic training module
- 2 : Understand the structure and function of the human body from molecular level to the complete organism at different stages of life.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2018-19
Proporcionar los conocimientos necesarios para comprender y describir los métodos básicos de la exploración funcional de los diferentes sistemas y aparatos y para utilizar los resultados normales de estos.
Facilitar la adquisición de las habilidades necesarias para la realización de determinadas exploraciones funcionales y técnicas de laboratorio.
;