Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2020-21
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Context de l'assignatura per al curs 2020-21
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències transversals
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita
Competències generals
- CG1 : Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats en l'àmbit de les empreses del sector gastronòmic
- CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
- CG3 : Resoldre tasques o realitzar treballs professionals en l'àmbit gastronòmic en el temps assignat per a açò, mantenint la qualitat del resultat.
- CG4 : Ser capaç de realitzar les aproximacions requerides amb l'objecte de reduir un problema de l'àmbit d'estudi fins a un nivell manejable.
Competències Específiques
- CE10 : Identificar els processos psicològics implicats en el desenvolupament d'hàbits alimentaris per a la seua aplicació en el disseny de l'oferta gastronòmica
- CE16 : Comprendre els processos cognitius, conductuals i emocionals que modulen el benestar psicològic en el context gastronòmic
- CE17 : Comprendre els factors cognitius i emocionals implicats en la conducta de compra d'aliments
- CE37 : Saber aplicar estratègies i habilitats psicològiques que repercutisquen en el benestar psicològic del client i dels professionals de la gastronomia
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Conèixer els processos psicològics implicats en el benestar psicològic relacionat amb la gastronomia.
- Conèixer els aliments moduladors de l'estat d'ànim, el benestar psicològic i la felicitat.
- Conèixer les bases neuropsicològiques de l'alimentació.
- Saber aplicar conceptes bàsics de les teràpies de tercera generació a l'àmbit gastronòmic, per a promoure el benestar psicològic.
- Saber aplicar la psicologia per a generar ambients relaxats i confortables en restauració, que repercutisquen en el benestar psicològic del client i dels professionals de la gastronomia.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Sense dades
;