Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències transversals
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita
Competències generals
- CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
- CG3 : Resoldre tasques o realitzar treballs professionals en l'àmbit gastronòmic en el temps assignat per a açò, mantenint la qualitat del resultat.
- CG7 : Saber aplicar els coneixements adquirits en l'àmbit d'estudi al món professional de la gastronomia, contribuint al desenvolupament dels Drets Humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat de gènere, de solidaritat, de protecció del medi ambient i de foment de la cultura de la pau.
Competències Específiques
- CE39 : Diferenciar entre sistemes de producció d'aliments tradicionals, sostenibles i ecològics i interpretar l'etiquetatge dels productes agroalimentaris
- CE40 : Conèixer els riscos mediambientals i el tractament dels residus generats en el sector agroalimentari
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Conèixer i diferenciar els sistemes de producció d'aliments tradicionals, sostenibles i ecològics.
- Conèixer els riscos mediambientals i els tractaments dels residus generats en les indústries agroalimentàries.
- Conèixer la repercussió econòmica i mediambiental del consum d'aliments fora de temporada.
- Comprendre els efectes del transport a llarga distància sobre les propietats organolèptiques i culinàries dels aliments.
- Saber discriminar entre sistemes d'etiquetatge de qualitat i ecològic.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Sense dades
;