Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències transversals
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
Competències generals
- CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
- CG3 : Resoldre tasques o realitzar treballs professionals en l'àmbit gastronòmic en el temps assignat per a açò, mantenint la qualitat del resultat.
- CG4 : Ser capaç de realitzar les aproximacions requerides amb l'objecte de reduir un problema de l'àmbit d'estudi fins a un nivell manejable.
- CG5 : Aprendre el suficient maneig de l'instrumental científic i tècnic directament relacionat amb els sectors alimentaris i gastronòmics.
Competències Específiques
- CE33 : Conèixer els requisits de les instal·lacions necessàries per al procés gastronòmic i les seues condicions òptimes de manteniment
- CE35 : Conèixer i saber aplicar les normes, estàndards i procediments de seguretat alimentària
- CE40 : Conèixer els riscos mediambientals i el tractament dels residus generats en el sector agroalimentari
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Conèixer els principals patògens de transmissió alimentària.
- Conèixer els principals mètodes i procediments per a prevenir la transmissió de toxiinfeccions alimentàries.
- Conèixer les bases de la traçabilitat microbiològica.
- Conèixer els fonaments dels sistemes d'anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC).
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Sense dades
;