Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2020-21

Es una asignatura básica de 6 créditos vinculada al área de conocimiento de Análisis Geográfico Regional

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Competències transversals

  • CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
  • CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
  • CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita

 

Competències generals

  • CG1 : Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats en l'àmbit de les empreses del sector gastronòmic
  • CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
  • CG6 : Adquirir coneixements d'altres cultures i costums que capaciten per a treballar en un context professional internacional en l'àmbit de la gastronomia.
  • CG7 : Saber aplicar els coneixements adquirits en l'àmbit d'estudi al món professional de la gastronomia, contribuint al desenvolupament dels Drets Humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat de gènere, de solidaritat, de protecció del medi ambient i de foment de la cultura de la pau.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Comprendre el funcionament de les regions-destine de turisme gastronòmic, les seues estructures turístiques i sectors empresarials relacionats
  • CE2 : Conèixer els principals indicadors, variables i fonts d'informació per a l'anàlisi econòmica del turisme i la seua relació amb el fenomen gastronòmic
  • CE3 : Conèixer els impactes econòmics de les activitats gastronòmiques i entendre el funcionament dels diferents tipus de mercats
  • CE7 : Comprendre i analitzar críticament el caràcter dinàmic i evolutiu dels fenòmens culinari i gastronòmic en la societat actual, així com conèixer les últimes tendències en gastronomia

 

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

  • Conèixer la distribució mundial de les regions de turisme gastronòmic.
  • Comprendre les interrelacions ambientals, econòmiques i socioculturals des de la perspectiva del desenvolupament sostenible en les regions de turisme gastronòmic.
  • Explicar la influència dels factors geogràfics en el desenvolupament del turisme gastronòmic.
  • Desenvolupar coneixements i habilitats per a gestionar el turisme gastronòmic a escala regional.

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21

-Conocer la distribución mundial de las regiones de turismo gastronómico

- Comprender las interrelaciones ambientales, económicas y socioculturales desde la perspectiva del desarrollo sostenible en las regiones de turismo gastronómico.

- Explicar la influencia de los factores geográficos en el desarrollo del turismo gastronómico

- Desarrollar conocimientos y habilidades para la gestión del turismo gastronómico a escala regional

 

 

;

Dades generals

Codi: 21704
Professor/a responsable:
MOLTO MANTERO, ENRIQUE ALFONSO
Crèdits ECTS: 6,00
Crèdits teòrics: 1,20
Crèdits pràctics: 1,20
Càrrega no presencial: 3,60

Departaments amb docència

  • Dep.: ANÀLISI GEOGRÀFICA REGIONAL I GEOGRAFIA FÍSICA
    Àrea: ANÀLISI GEOGRÀFICA REGIONAL
    Crèdits teòrics: 1,2
    Crèdits pràctics: 1,2
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix