Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2019-20

Esta asignatura surge de la necesidad de fortalecer las competencias de los técnicos del sector calzado, control y supervisión de los procesos productivos de fabricación del calzado, así como en la aplicación de herramientas de mejora (pie, horma y calzado) que ayuden a desarrollar las ventajas competitivas en este sector.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MÀSTER EN DISSENY, NOVES TECNOLOGIES I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR DEL CALÇAT

 

Competències generals

  • CG1 : Ser capaç d'analitzar i sintetitzar els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat.
  • CG2 : Ser capaç d'obtenir habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat.
  • CG3 : Ser capaç d'obtenir habilitats adequades enfocades al disseny del calçat.
  • CG4 : Ser capaç de planificar i gestió de les empreses del calçat.

 

Competències Específiques

  • CE35 : Ser capaç d'identificar la funcionalitat del peu i la seua aplicació en confort per al disseny del calçat.
  • CE36 : Ser capaç de conèixer les característiques generals de l'anatomia del peu en relació amb la forma, interacció del peu i la forma a fi d'aconseguir un bon ajust i calce del calçat.
  • CE4 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits especialitzats a fi d'identificació de tots els materials que intervenen en la producció de calçat.
  • CE8 : Identificar l'antropometría i biomecànica del peu i confort per a aplicar-la al disseny de calçat en els seus aspectes funcionals relacionats amb el calçat.
  • CE9 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.

 

MÀSTER DE FORMACIÓ PERMANENT EN DISSENY, NOVES TECNOLOGIES I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR DEL CALÇAT

 

Coneiximents/Continguts

  • CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • CON2 : Aplicar els coneixements adquirits i resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • CON3 : Conèixer la integració de coneixement i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • CON4 : Aplicar conclusions ¿ coneixements, continguts i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
  • CON5 : Integrar habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar ampliant coneixements i estudiar de manera autodirigido o autònom.

 

Habilitats/Destreses

  • HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
  • HD2 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat

 

Capacitats/Competències

  • C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
  • C10 : Identificar l'antropometría i biomecànica del peu i confort per a aplicar-la al disseny de calçat en els seus aspectes funcionals relacionats amb el calçat.
  • C11 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.
  • C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
  • C37 : Identificar la funcionalitat del peu i la seua aplicació en confort per al disseny del calçat.
  • C38 : Conèixer les característiques generals de l'anatomia del peu en relació amb la forma, interacció del peu i la forma i aconseguir un bon ajust i calce del calçat.
  • C6 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits especialitzats a fi d'identificació de tots els materials que intervenen en la producció de calçat.

 

EXPERT/A EN NOVES TECNOLOGIES I CONTROL DE LA QUALITAT APLICABLE AL SECTOR DEL CALÇAT

 

Competències generals

  • CON4 : Aplicar conclusions ¿ coneixements, continguts i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.

 

Coneiximents/Continguts

  • CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • CON5 : Integrar habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar ampliant coneixements i estudiar de manera autodirigido o autònom.

 

Habilitats/Destreses

  • HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
  • HD2 : Obté les habilitats adequades enfocades al disseny del calçat

 

Capacitats/Competències

  • CON2 : Aplicar els coneixements adquirits i resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • CON3 : Conèixer la integració de coneixement i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
  • C10 : Identificar l'antropometría i biomecànica del peu i confort per a aplicar-la al disseny de calçat en els seus aspectes funcionals relacionats amb el calçat.
  • C11 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.
  • C37 : Identificar la funcionalitat del peu i la seua aplicació en confort per al disseny del calçat.
  • C38 : Conèixer les característiques generals de l'anatomia del peu en relació amb la forma, interacció del peu i la forma i aconseguir un bon ajust i calce del calçat.
  • C6 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits especialitzats a fi d'identificació de tots els materials que intervenen en la producció de calçat.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20

Introducir al alumno en uno de los componentes más importantes que intervienen en la fabricación de calzado: la horma y su relación con el pie y el calzado.

 

 

;

Dades generals

Codi: 79146
Professor/a responsable:
GARCIA MARTINEZ, ANDREA
Crèdits ECTS: 1,00
Crèdits teòrics: 0,10
Crèdits pràctics: 0,30
Càrrega no presencial: 0,60

Departaments amb docència

  • Dep.: DRET MERCANTIL I DRET PROCESSAL
    Àrea: DRET MERCANTIL
    Crèdits teòrics: 0,1
    Crèdits pràctics: 0,3
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix