Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2019-20

Esta asignatura surge de la necesidad de fortalecer las competencias de los técnicos del sector calzado, en control y supervisión de calidad en el proceso de fabricación del calzado, así como en la aplicación de herramientas de mejora de la gestión calidad que ayuden a desarrollar ventajas competitivas en los fabricantes de calzado. De este modo se optimizan sus sistemas de aseguramiento de la calidad y se incrementa el valor de sus productos, aumentando su credibilidad y competitividad en el mercado.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MÀSTER EN DISSENY, NOVES TECNOLOGIES I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR DEL CALÇAT

 

Competències generals

  • CG1 : Ser capaç d'analitzar i sintetitzar els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat.
  • CG2 : Ser capaç d'obtenir habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat.
  • CG3 : Ser capaç d'obtenir habilitats adequades enfocades al disseny del calçat.
  • CG4 : Ser capaç de planificar i gestió de les empreses del calçat.

 

Competències Específiques

  • CE26 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctivas.
  • CE31 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
  • CE32 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
  • CE35 : Ser capaç d'identificar la funcionalitat del peu i la seua aplicació en confort per al disseny del calçat.
  • CE6 : Conèixer i identificar totes les tècniques de control de qualitat que ha de complir el calçat acabat.

 

MÀSTER DE FORMACIÓ PERMANENT EN DISSENY, NOVES TECNOLOGIES I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR DEL CALÇAT

 

Coneiximents/Continguts

  • CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • CON2 : Aplicar els coneixements adquirits i resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • CON3 : Conèixer la integració de coneixement i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • CON4 : Aplicar conclusions ¿ coneixements, continguts i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
  • CON5 : Integrar habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar ampliant coneixements i estudiar de manera autodirigido o autònom.

 

Habilitats/Destreses

  • HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
  • HD2 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat

 

Capacitats/Competències

  • C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
  • C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
  • C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
  • C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
  • C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
  • C37 : Identificar la funcionalitat del peu i la seua aplicació en confort per al disseny del calçat.
  • C8 : Conèixer i identificar totes les tècniques de control de qualitat que ha de complir el calçat acabat.

 

EXPERT/A EN NOVES TECNOLOGIES I CONTROL DE LA QUALITAT APLICABLE AL SECTOR DEL CALÇAT

 

Competències generals

  • CON4 : Aplicar conclusions ¿ coneixements, continguts i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.

 

Coneiximents/Continguts

  • CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • CON5 : Integrar habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar ampliant coneixements i estudiar de manera autodirigido o autònom.

 

Habilitats/Destreses

  • HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
  • HD2 : Obté les habilitats adequades enfocades al disseny del calçat

 

Capacitats/Competències

  • CON2 : Aplicar els coneixements adquirits i resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • CON3 : Conèixer la integració de coneixement i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
  • C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
  • C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
  • C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
  • C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
  • C37 : Identificar la funcionalitat del peu i la seua aplicació en confort per al disseny del calçat.
  • C8 : Conèixer i identificar totes les tècniques de control de qualitat que ha de complir el calçat acabat.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20

¿ Disponer de una metodología de funcionamiento en cuanto al aseguramiento de la calidad del producto fabricado.
¿ Tener claras las pautas durante todo el proceso de fabricación y del zapato acabado, de qué revisar, cuanto revisar, cuando revisar, cómo revisar, las soluciones a aportar según el resultado de la revisión y las acciones correctivas a aplicar para que los defectos encontrados no se vuelvan a repetir.
¿ Asegurar la calidad del zapato fabricado
¿ Cumplir las expectativas del Cliente
¿ Ser fiable y eficiente

 

 

;

Dades generals

Codi: 79142
Professor/a responsable:
GARCIA MARTINEZ, ANDREA
Crèdits ECTS: 2,00
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,40
Càrrega no presencial: 1,20

Departaments amb docència

  • Dep.: DRET MERCANTIL I DRET PROCESSAL
    Àrea: DRET MERCANTIL
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,4
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix