Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
El módulo dirección y gestión de la restauración pretende no pasar inadvertido uno de los departamentos fundamentales dentro de los alojamientos turísticos como es el restaurante, ya que aparte de cubrir necesidades también produce ingresos, con lo cual el estudiante debe aprender a gestionar todo lo que pasa dentro del departamento de F&B (Food & Beverage) y a optimizar sus procesos y sus costes.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
EXPERT EN DIRECCIÓ D'HOTELS I ALLOTJAMENT
Competències generals
- CG1 : Dirigir qualsevol dels departaments d'un hotel eficaçment
Competències Específiques
- CE10 : Dirigir i gestionar el restaurant de l'hotel
- CE2 : Aplicar tècniques per a millorar l'experiència del client
MASTER EN DIRECCIÓ D'HOTELS
Competències generals
- CG1 : Dirigir qualsevol dels departaments d'un hotel eficaçment
Competències Específiques
- CE10 : Dirigir i gestionar el restaurant de l'hotel
- CE2 : Aplicar tècniques per a millorar l'experiència del client
- CE4 : Conèixer les tècniques de negociació més efectives
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Aprender a dirigir y gestionar el restaurante del hotel
Aprender a optimizar los procesos del restaurante del hotel
Aplicar técnicas de optimización de costes del restaurante del hotel
;