Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
El Análisis Sensorial es una rama científica que pretenden obtener, medir, analizar e interpretar las reacciones a determinadas características de los alimentos y materiales, tal y como son percibidas por los sentidos de la vista, olfato, gusto, tacto y oído. En esta asignatura, se describen los fundamentos de esta ciencia y como se puede utilizar a nivel gastronómico (i.e. maridaje).
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG2 : Ser capaç d'organitzar-se en els terminis assignats sense alterar la qualitat del producte final.
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE5 : Conèixer i aprendre el procés de tastos d'aliments i la seua aplicació en la gastronomia mediterrània.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG2 : Ser capaç d'organitzar-se en els terminis assignats sense alterar la qualitat del producte final.
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE11 : Conèixer i aprendre el procés de tastos d'aliments i la seua aplicació en la gastronomia mediterrània.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Presentar los fundamentos teórico-prácticos del análisis sensorial de alimentos y del maridaje.
;