Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
El cliente ya no se conforma con una propuesta culinaria, demanda que ese momento de consumo sea una experiencia única. Desde el sector se facilitan soluciones que introducen novedad y variedad en la carta.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica
Competències Específiques
- CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Conocer las principales tendencias del sector de la restauración que demandan los consumidores.
;