Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2017-18
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
El TFM debe responder a una carencia real o reto que tiene un hotel, alojamiento o cadena hotelera.
Debe tratarse de alojamientos reales o que se encuentren en proceso de creación.
Debe estar asociado a una o varias temáticas juntas que se hayan visto en el temario del Master
Se realiza después de haber cursado el 50% aproximadamente de los módulos del Máster.
Se debe entregar un trabajo escrito y defenderse con una presentación oral.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
MASTER EN DIRECCIÓ I GESTIÓ HOTELERA
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Interiorizar los conceptos aprendidos en los distintos módulos
Aplicar las técnicas aprendidas en los diferentes módulos a un proyecto real
Desarrollar la capacidad de defender un proyecto ante la propiedad de un hotel
;