Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2017-18
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
El cliente ya no se conforma con una propuesta culinaria, demanda que ese momento de consumo sea una experiencia única. Desde el sector se facilitan soluciones que introducen novedad y variedad en la carta.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG5 : Habilitats en relacions interpersonals.
Competències Específiques
- CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG5 : Habilitats en relacions interpersonals.
Competències Específiques
- CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG5 : Habilitats en relacions interpersonals.
Competències Específiques
- CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Conocer las principales tendencias del sector de la restauración que demandan los consumidores. Estudar casos de éxito.
;